360° Video Selfie

potpuno novo iskustvo od 360°

360° Video Selfie

Ako tražite jedinstveno iskustvo, na pravom ste mestu! Upoznajte našu 360° video platformu koja će vam kreirati večna sećanja. U svetu zabave 360° video platforma je prava ekskluziva koja vam pruža fantastično zabavljanje i luksuzno video iskustvo koje vaši gosti nikada nisu doživeli.

Telefon:

+381 64 59 39 177

Email

office@360videoselfie.rs

  360° Video platforma

  Rezervišite video platformu na vreme

  Korisnička podrška putem e-mail poruka je dostupna 0-24 sata. Slobodno nam se obratite porukom i očekujte brzi odgovor.

  Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa našim radom, ili biste želeli da rezervišete video platformu, ne oklevajte da nas kontaktirate. To možete učiniti putem naših brojeva telefona, e-mail adrese ili popunjavanjem priložene kontakt forme.

  Kad i gde 360° Video platforma?

  Iznajmljivanje 360° video platforme može imati širok spektar namena za male i velike društvene događaje kao sto su venčanja, proslave, privatne žurke ili bilo koji drugi događaj kada želite da zabavite goste svih uzrasta. Želite li da se izdvojite, napravite odličan marketinški rezultat novog brenda ili pridobijete pažnju za neki proizvod, uz iznajmljivanje platforme nudimo i dodatnu mogućnost brendiranja naših pozadinskih zidova koji su napravljeni namenski za svrhu  kružnog snimanja. Ova mogućnost brendiranja naših kružnih konstrukcija idealna je za korporativne događaje,  festivale,  sportske manifestacije ili na dešavanjima gde želite centralnu ulogu za sebe, jer pored onoga što dobijate na mestu samog dešavanja vas brend se nalazi i na pozadini svakog video snimka koji će biti masovno deljen na društvenim mrežama. Pored toga naše kružne konstrukcije dolaze sa mogućnošću zelenog platna  za ubacivanje raznih video tema po ideji koju vi želite, kao i  snimanje reklamnog ili zabavnog materijala.