360° Video Selfie

potpuno novo iskustvo od 360°

360° Video Selfie

Ako tražite jedinstveno iskustvo, na pravom ste mestu! Upoznajte našu 360° video platformu koja će vam kreirati večna sećanja. U svetu zabave 360° video platforma je prava ekskluziva koja vam pruža fantastično zabavljanje i luksuzno video iskustvo koje vaši gosti nikada nisu doživeli.

360° Video platforma

Pitanja i odgovori

Potreban je prostor od minimum 3 * 3 m2 ukoliko koristimo osnovni paket sa četiri reflektora bez konstrukcije ili pozadinskih zidova.

Dolazimo minimum sat vremena pre rezervisanog termina ako radimo osnovni paket, ukoliko radimo dodatke sa konstrukcijama i dekoracijom potrebno je više vremena.

Trajanje gotovog video snimka je  oko 20 sekundi.
Naravno, možete koristiti šta god vama odgovara na vašem događaju.
Da, za 360° video platformu imamo namenski pravljenu konstrukciju i pozadinske zidove specifičnih dimenzija koje po vašoj želji možemo brendiarti.  
Najbolji način je da nas pozovete na kontakt telefon i tako dobijete sve odgovore na potencijalna pitanja oko dostupnih termina i rezervacija.
Da, pored toga što svaki gost može preuzeti svoj lični video posle svega par sekundi putem QR koda ili email-a, klijent koji nas je angažovao dobija na poklon USB sa svim snimcima događaja.
Da,dogadjajem upravlja profesionalni pratilac koji kontrolise citav dogadjaj.

Kad i gde 360° Video platforma?

Iznajmljivanje 360° video platforme može imati širok spektar namena za male i velike društvene događaje kao sto su venčanja, proslave, privatne žurke ili bilo koji drugi događaj kada želite da zabavite goste svih uzrasta. Želite li da se izdvojite, napravite odličan marketinški rezultat novog brenda ili pridobijete pažnju za neki proizvod, uz iznajmljivanje platforme nudimo i dodatnu mogućnost brendiranja naših pozadinskih zidova koji su napravljeni namenski za svrhu  kružnog snimanja. Ova mogućnost brendiranja naših kružnih konstrukcija idealna je za korporativne događaje,  festivale,  sportske manifestacije ili na dešavanjima gde želite centralnu ulogu za sebe, jer pored onoga što dobijate na mestu samog dešavanja vas brend se nalazi i na pozadini svakog video snimka koji će biti masovno deljen na društvenim mrežama. Pored toga naše kružne konstrukcije dolaze sa mogućnošću zelenog platna  za ubacivanje raznih video tema po ideji koju vi želite, kao i  snimanje reklamnog ili zabavnog materijala.